Secesní interiér – modré štípané mozaiky, zachovalé originální osvětlení, vykládané dřevěné obložení a zlacené štukování – činí z restaurace jeden z klenotů pražských restauračních interiérů.
Restaurace se vyznačuje jedinečným spojením specialit vytříbené francouzské kuchyně a české moderní gastronomie.
Vinotéka Le Vin de Paris nabízí širokou nabídku pečlivě vybraných kvalitních moravských a francouzských vín, dovezených přímo z vinných sklepů především z oblasti Bordeaux, ale i odjinud. Naši sommelieři Vám ochotně poradí se správným výběrem.
Executive Chef
Představujeme Vám šéfkuchaře Sarah Bernhardt Restaurant Karla Hynka, který pro Vás společně se svým týmem připravuje výtečné delikatesy ve stylu francouzské kuchyně a také speciality tradiční české kuchyně v moderní odlehčené úpravě. Při výběru a kombinacích pokrmů vždy klade důraz na kvalitu surovin a sezonní nabídku.
Než se Karel Hynek stal součástí týmu Sarah Bernhardt Restaurant, získal zkušenosti ve Velké Británii a působil v několika pražských 4* a 5* hotelech na pozici šéfkuchaře.
Pro bližší informace prosím kontaktujte:
F&B Manager / Restaurant & Café
Philippe Jansa
+420 222 195 877 / +420 606 777 399 (Available: Monday - Friday 9:00 AM - 5:30 PM)
Sarah Bernhardt Restaurant
+420 222 195 900
Café de Paris
+420 222 195 816
E-mail: fboffice@hotel-paris.cz