Svatební menu

Svatební menu

Oslavte Váš svatební den v Hotelu Paříž Praha a vyberte si z naší nabídky svatebních menu. Nabízíme speciality tradiční a moderní české kuchyně i francouzské delikatesy. Garantujeme Vám vysokou kvalitu a čerstvé suroviny.

Česká svatba v tradiční úpravě

  • Couvert (pečivo a máslo)
  • Uzené kolínko s křenovou pěnou na lůžku z dubového salátku a karamelizovanými jablky
  • Hovězí vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky
  • Kachní konfitované stehno s jablky, červené zelí s nádechem skořice a bramborový knedlík
  • Jablkový závin s ořechy a vanilkovou omáčkou
  • Káva a petit four

Česká svatba v moderní úpravě

  • Couvert (pečivo a máslo)
  • Filátko z uzeného pstruha na marinovaném listovém salátku s červenou řepou a citronovým dresinkem
  • Kuřecí vývar s julienne zeleninou a křepelčím vajíčkem
  • Pečená vepřová panenka se švestkovou omáčkou a pečenými bramborovými placičkami
  • Lívance s omáčkou z lesních plodů a šlehačkou
  • Káva a petit four

Francouzská hostina

  • Couvert (pečivo a máslo)
  • Minizelenina plněná jasmínovou rýží a Camembert Liqueil, pesto z vlašských ořechů a papriček Piri-Piri
  • Gratinovaná francouzská cibulová polévka
  • Jehněčí kotletky v krustě z provensálských bylinek a dijonské hořčice, se špenátovými noky a omáčkou z konfitovaného česneku ve smetaně
  • Variace francouzských sýrů
  • Káva a petit four

Labužnické menu

  • Couvert (pečivo a máslo)
  • Crème brûlée z kachních jater doplněné višňovým kompotem a křupavý toastovaný brioche
  • Houbová potage s dýňovým olejem
  • Hovězí svíčková Burguignonne s pyré ze sladkých brambor a provensálskou mini zeleninkou
  • Čokoládové soufflé Sarah Bernhardt s Grand Marnier omáčkou a kandovanou pomerančovou kůrou
  • Káva nebo čaj a petit four

Pro bližší informace prosím kontaktujte:

F&B Manager / Restaurant & Café
Philippe Jansa
+420 222 195 877 / +420 606 777 399
E-mail: fboffice@hotel-paris.cz

×